AGM Taipan TM15-256 Тепловізор

AGM Global Vision ltd
141032
38850,00
грн.
Основні можливості та призначення тепловізора бренду AGM TAIPAN TM15-256
Розглядаючи тепловізор бренду AGM TAIPAN TM15-256, варто подивитися на те, що за допомогою його використання перед людиною відкривається можливість здійснювати процес відстеження теплових об'єктів на відстані понад 700 м. Задіяти такий пристрій можна не тільки на полюванні, але й у процесі виконання робіт з порятунку та пошуку, у походах, у процесі патрулювання та інших роботах, де доцільно використовувати тепловізор. Серед ключових можливостей, які має представлений тепловізор, варто виділити наступні:
  • вимір фактичної відстані від місця зйомки до необхідної мети;
  • можливість підключення до смартфону за допомогою використання мережі вай-фай для подальшого отримання знімків, зміни параметрів налаштування тепловізора та запису відео фрагментів;
  • підтримка запису, знімків та відео файлів на внутрішню пам'ять, яка передбачена у пристрої.

Функціональні характеристики тепловізора бренду AGM TAIPAN TM15-256
При виборі тепловізора бренду AGM TAIPAN TM15-256 варто подивитися на те, що представлена модель має високочутливий тепловий детектор на 12 мкм. Також на особливу увагу заслуговують такі функціональні параметри пристрою:
  • показники максимального дозволу становлять 192 на 256;
  • кут огляду знаходиться у межах 8,78 градуса на 11,69 градуса;
  • параметри фокусного стану становлять 15 мм;
  • для підключення використовується інтерфейс USB type-c.
Робота тепловізора здійснюється за рахунок вбудованого літій-іонного акумулятора. Без перезаряджання прилад можна використовувати протягом 8 годин. Ця кількість часу залежатиме від того, який режим роботи та які умови експлуатації будуть обрані заздалегідь. Задаючи питання про те, якою є ціна на тепловізор бренду AGM TAIPAN TM15-256, в більшості випадків вона залежатиме від технічних характеристик та особливостей конкретної моделі. Тому в процесі придбання пристрою важливо дивитися саме на ті параметри, які є принципово важливими для подальшого використання і відображатимуться на ціновій політиці приладу.

Made on
Tilda