AGM WOLF-7 PRO NW1 Окуляри нічного бачення

AGM Global Vision ltd
141017
144000,00
грн.
159100,00
грн.
Чим цікавий бінокуляр нічного бачення AGM WOLF-7 PRO NW1
Бінокуляр нічного бачення AGM WOLF-7 PRO NW1 – це унікальна оптична система, яку вирізняє впровадження передових технологій. Завдяки використанню прогресивної оптики застосування окулярів нічного бачення гарантує відмінну результативність при спостереженнях у будь-який час, включаючи застосування в несприятливих погодних умовах.

Купівля бінокуляра WOLF-7 PRO NW1 стане в нагоді захопленим мисливцям та співробітникам спецслужб. Застосування оптики в сучасному виконанні забезпечує простоту відеоспостереження, що гарантує точність результатів навіть за умов поганого освітлення.

Особливості виконання
Електронний оптичний прилад випускається з білим кольором люмінофора, що на відміну від стандартного зеленого гарантує показову чіткість картинки. Завдяки впровадженню прогресивних технологій вдалося виключити білі плями у зоні основної видимості. Бінокуляр додатково оснащений захистом від засвічення, який спрацьовує автоматично. Як результат, виключено псування дорогих комплектуючих, що відбивається на термін безаварійної експлуатації приладу.

Окуляри WOLF-7 PRO пропонуються із вбудованим джерелом інфрачервоного випромінювання. Підсвічування використовується для знайомства з картами або як основне джерело світла в умовах повної темряви. Лінза, що розсіює, гарантує хорошу освітленість ближнього простору.

Функціонал оптичного приладу AGM можна розширити за рахунок додаткового обладнання. Наявність додаткового кріплення забезпечує надійність установки, що полегшує експлуатацію. Показовий приклад: лінзи, що дозволяють збільшити зображення у 8 разів, що підвищує якість відеоспостереження.

Додатковий плюс оптики: корпус, виконаний із полімерних матеріалів, що витримують механічне навантаження. Прилад не втрачає експлуатаційних характеристик під час падіння з висоти або занурення у воду (не більше 1 метра на 30 хвилин). За рахунок герметичного корпусу виключено проникнення бруду та сміття до високочутливої оптики, що запобігає передчасному виробленню ресурсу.

Характеристики
Основним призначенням високоточного оптичного приладу з електронним управлінням компанії AGM виступає відеоспостереження в умовах слабкого освітлення або повної темряви. За рахунок застосування прогресивних алгоритмів бінокуляр забезпечує якість картинки в складних погодних умовах.

Експлуатаційні характеристики:
  • відстань між зіницями – 15 мм;
  • одноразове збільшення;
  • можливість діоптрійного регулювання (від -4 до +5);
  • прилад демонструє точність зображення у температурних межах від -40 до +50ºC;
  • кут огляду – 40 градусів.

Додатково доступне ручне фокусування об'єктива. Мінімальний показник 25 см, максимальної межі немає, що дозволяє налаштувати роботу приладу з огляду на зовнішні чинники.

Окуляри нічного бачення працюють від стандартних батарей, що полегшує експлуатацію. Час роботи залежить від особливостей використовуваного функціоналу. Використання перетворювачів нового покоління допомагає скоротити енергоспоживання без втрати якості роботи. У стандартному режимі гарантовано роботу зі збереженням усіх характеристик протягом 40 годин. Якщо користувач додатково включає інфрачервоне підсвічування, термін роботи скорочується до 30 годин.

Завдяки наявності світлодіодного індикатора, вдається контролювати роботу приладу. Світлодіод оперативно просигналізує при зниженні заряду до граничного мінімуму. Щоб збільшити час роботи бінокуляра WOLF-7 PRO, можна додатково підключити зовнішнє джерело живлення. Наявність роз'єму допускає підключення обладнання будь-якої ємності, що позначається на автономності оптики.

Переваги
Серед плюсів бінокуляра нічного бачення WOLF-7 PRO бренду AGM можна виділити:
  • компактні габаритні розміри (ергономічне виконання забезпечує зручність експлуатації незалежно від особливостей використання);
  • простота управління (використання принципу інтуїтивного налаштування приладу забезпечує коригування параметрів роботи в оперативному режимі);
  • швидкий перехід у робочий стан завдяки наявності відкидного механізму;
  • водонепроникне виконання корпусу допускає експлуатацію у складних умовах;
  • інфрачервоне підсвічування, яскравість якого коригується в автоматичному режимі.

Додаткова перевага: чистота зображення. Gen 2 IIT NW1 – це найвищий показник, який пропонує компанія AGM. Роздільна здатність 54-64 шт/мм забезпечує максимальну деталізацію, що гарантує чіткість картинки, незалежно від зовнішніх умов

Як купити оптику нічного бачення WOLF-7 PRO
На сторінках нашого інтернет-магазину представлено оптичну продукцію перевірених брендів. Прямі поставки гарантують доступність цінової політики. Правило поширюється на оптичні прилади та знімне обладнання.

Додатково до комплекту постачання бінокуляра нічного бачення AGM WOLF-7 PRO NW1 входить:
  • ремінець на шию, що підвищує зручність транспортування;
  • тактичний шолом, оснащений спеціальними системами кріплення, що гарантує надійність фіксації на голові будь-якого розміру;
  • кріплення для додаткового обладнання, включаючи механізм фіксації на шоломі;
  • футляр для зберігання та перенесення (виконаний з м'якого матеріалу, що унеможливлює пошкодження високоточної оптики).


Додатково можна купити знімне обладнання та комплектуючі. Гарантія на бінокуляр WOLF-7 PRO компанії AGM поширюється на 12 місяців.

FOM: 1600

Made on
Tilda